What’s cooking Buren

No-lo gedistilleerd De vraag naar alcoholvrije dranken blijft stijgen. Sligro heeft nu ook diverse nieuwe alcoholvrije destillaten opgenomen. Ontdek de verrassend kruidige smaak van Ceder’s crisp, de 0%-gin van NONA en de drie frisse varianten van Seedlip. Zo kun je...

Lees meer

What’s cooking Mooi

De laatste foodtrends, interessante culinaire ontwikkelingen en een selectie van bijzondere producten uit Sligro's assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That's what's cooking! Perfect fruit Lroom Cafe in New York serveert eye candy gebakjes. Het...

Lees meer

What’s cooking Jong

De laatste foodtrends, interessante culinaire ontwikkelingen en een selectie van bijzondere producten uit Sligro's assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That's what's cooking! Instagramstudio Het knalroze interieur van het Love Hearts-café in...

Lees meer

What’s cooking vet

De laatste foodtrends, interessante culinaire ontwikkelingen en een selectie van bijzondere producten uit Sligro's assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That's what's cooking! Botervariatie Goede boter is onmisbaar in de keuken. Sligro’s...

Lees meer

What’s cooking feest

De laatste foodtrends, interessante culinaire ontwikkelingen en een selectie van bijzondere producten uit Sligro's assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That's what's cooking! Helemaal zen Het assortiment van Maison Niels de Veye kenmerkt zich...

Lees meer

What’s cooking durf

De laatste foodtrends, interessante ontwikkelingen en een selectie bijzondere producten uit Sligro’s assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That’s what’s cooking! Razendsnelle service In het Rollercoaster Restaurant kijken de gasten voortdurend...

Lees meer

What’s cooking eerlijk

De laatste foodtrends, interessante ontwikkelingen en een selectie bijzondere producten uit Sligro’s assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That’s what’s cooking! Nieuw: ruby chocolade Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe...

Lees meer

What’s cooking groen

De laatste foodtrends, interessante ontwikkelingen en een selectie bijzondere producten uit Sligro’s assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That’s what’s cooking! De groentefluisteraar De Japanse chef Toshio Tanahashi ziet de markt als een tempel...

Lees meer

What’s cooking

De laatste foodtrends, interessante ontwikkelingen en een selectie bijzondere producten uit Sligro’s assortiment die we graag onder de aandacht willen brengen. That’s what’s cooking! Tijd is geld Rond etenstijd ­zitten restaurants als Corridor, Barzotto en Media Noche...

Lees meer