Verse kaasbommetjes met kumquat, druif en tomaat

30 stuks

500 gram verse geitenkaas
Kumquat
50 g fijngehakte pistatchenote
1 el fijngehakte bladpeterselie
2 el zwarte sesamzaadjes
2 el wasabi-sesamzaadjes
Roze peperkorrels
1 el fijngehakte bieslook

1. Verdeel 500 g verse geitenkaas in 30 porties en kneed soepel.
2. Maak er een dunne plak van en druk er een kumquat, druif of kerstomaatje in, zodat de vulling geheel met kaas bedekt is.
3. Meng in een kommetje 50 g fijngehakte pistachenoten met 1 el fijngehakte bladpeterselie.
4. Meng in een ander kommetje 2 el zwarte sesamzaadjes met 2 el wasabi-sesamzaadjes.
5. Doe in een ander kommetje 1 el fijngehakte roze peperkorrels en 1 el fijngehakte bieslook. 6. Wentel telkens 10 kaasballetjes door één van de paneermengsels.
6. Laat opstijven in de koeling. Snijd voor het serveren doormidden.