Transparante gelei met framboos

20 stuks

6 g agaragar
10 g glucosestroop
125 g frambozen
75 g suiker

1. Breng 400 ml water tegen de kook en los 4 g agaragar erin op. Mix goed met een staafmixer, zodat alle agaragar oplost.
2. Laat kort koken voeg 50 g suiker en 10 g glucosestroop toe. Mix goed zodat alles oplost.
3. Doe over in een bakje van 10 x 10 cm met rechtopstaande randen.
4. Breng ondertussen 100 ml water met 2 g agaragar aan de kook. Mix goed, zodat de agaragar oplost.
5. Laat kort koken en pureer er dan 125 g frambozen en 25 g suiker door.
6. Stort de frambozensiroop uit over de transparante gelei, nog net voordat deze helemaal is opgesteven (als de gelei helemaal stijf is hecht het niet goed).
7. Laat helemaal opstijven.
8. Haal los uit de mal en snijd in blokjes van 2x2 cm.