Tapioca-parelcrêpes

Lunchgerecht voor 8 personen

400 g tapiocaparels
200 g gerookte wilde zalm
2 rijpe avocado’s
200 g hüttenkäse
½ bakje gele
cherrytomaatjes
1 bakje bestomaatjes
1 bakje rucolacress

1. Verhit een kleine koekenpan (circa 15 cm ø) met antiaanbaklaag.
2. Dip telkens 50 gram tapiocaparels met een zeef ongeveer 30 seconden in water. Schud goed uit en vul de bodem van de koekenpanermee.
3. Bak op laag vuur circa 5 minuten. Draai voorzichtig om en bak de andere kant ook 5 minuten.Laat niet kleuren.
4. Beleg de warme tapiocacrêpes met plakjes avocado, hüttenkäse gemengd met rucolacress, cherrytomaatjes, bestomaatjes en garneer met de rest van de rucolacress.
5. Serveer de crêpes warm (afgekoeld worden ze hard).

Kcal per persoon: 330