Schattige sushi-panda’s

Voor 4 stuks
Bereidingstijd: 15 minuten + 15 minuten wachttijd

200 g sushirijst
1 el sushi-seasoning
2 norivellen

1. Spoel de rijst onder de kraan tot het water helder is. Kook de rijst circa 15 minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen en meng er wat sushi-seasoning door.
2. Beleg voor de grote rollen een norivel tot circa twee derde met een flinke laag rijst. Rol stevig op en snijd er dikke plakken van voor het pandahoofd.
3. Knip uit een ander norivel de ogen, neus en mond.
4. Maak met een half vel de oren door er een dun laagje sushirijst op te leggen. Rol strak op en snijd tweemaal zoveel plakken als je hoofdjes hebt.
5. Leg de oren op de kop en knip nog een rondje uit een norivel voor decoratie op de oren.

Kcal gehele recept: 180