Het voordeel van makreel

Het voordeel van makreel Makreel is een populaire en lekker vette vissoort. Met name de gerookte variant staat bij veel mensen thuis regelmatig op het menu. Binnen de horeca valt er echter nog veel terrein te winnen. Zeker met de nog onbekendere verse...

Lees meer

Vet meer smaak

Vet meer smaak Verse kruiden, specerijen en marinades, het zijn allemaal geweldige smaakmakers voor een mooi stuk vlees. Maar ga je voor de lekkere pure smaak van vlees, ga dan voor vlees met vet. Want vet maakt de smaak van vlees intenser en dus nog...

Lees meer

Wijn

Vette wereldspeler op vijf continenten Als een wijn omschreven wordt met het woord ‘vet’, dan is het zo goed als zeker een Chardonnay. Deze druif vind je in alle wijngebieden van de wereld. Hij smaakt overal anders en toch herken je ‘m als een Chardonnay....

Lees meer

Chocolade zwarte goud

Als er één ingrediënt is waar je iedereen blij mee maakt, is het wel chocolade. Fijn dus, dat je er in de keuken zoveel kanten mee op kunt! Chocolade met oesters, met kaas, met rode wijn – het lijkt wel alsof je chocolade overal mee kunt combineren. Dat...

Lees meer