Tijdwinst door samenwerking

Tijdwinst door samenwerking

Heineken & Sligro Tijdwinst door samenwerking Efficiënt samenwerken levert op diverse manieren voordeel op. Reden voor Heineken en Sligro om de handen ineen te slaan. Een operatie die achter de schermen al in december 2017 van start ging, met als...

Lees meer
Mijn passie vis met een verhaal

Mijn passie vis met een verhaal

Vis met een verhaal Duurzaam en lokaal eten is Huibert de Leede van Wild-Catch met de paplepel ingegoten. Ondernemen zit in zijn bloed. Het resultaat? Verantwoorde kant-en-klaarvisproducten die zijn ontstaan uit passie en in het teken van respect voor onze...

Lees meer
Hoe een klein visje zorgt voor beleving

Hoe een klein visje zorgt voor beleving

Hoe een klein visje zorgt voor beleving Joost Abbink (36) is chef-kok bij visrestaurant Pesca in Amsterdam. Pesca opende in 2016 de deuren en is sindsdien sterk gegroeid. Dit jaar wordt er minimaal één nieuwe vestiging geopend. Daarnaast heeft Pesca...

Lees meer
In gear ocean power

In gear ocean power

In gear Dompel je gasten onder in ‘ocean power’ met een schitterend buffet van fruits de mer. Vers uit zee en onweerstaanbaar gepresenteerd. Van glanzende oesters tot helderrode kreeft en van publiekslieveling gamba’s tot verrassende schelpdieren als...

Lees meer
No & low cocktails

No & low cocktails

Trends op de kaart No & low cocktails In april zijn de terrassen nog leeg, maar hopelijk kunnen we binnenkort weer genieten van een heerlijke cocktail op het terras in de zomerzon. En deze drankjes worden, net als alcoholvrije dranken, alsmaar...

Lees meer
Schepen van over de hele wereld

Schepen van over de hele wereld

Sail Amsterdam Schepen van over de hele wereld Om de vijf jaar vindt in augustus SAIL in Amsterdam plaats. Tijdens de jubileum‑editie dit jaar komen er ruim zeshonderd schepen van over de hele wereld naar de Amsterdamse haven, waaronder vijftig...

Lees meer