What’s cooking Duitsland

What's cooking Duitsland Berlijn etaleert zichzelf graag als de vegan hoofdstad van de wereld. En inderdaad kun je in weinig andere steden net zo heerlijk vegan eten als in deze stad aan de rivier de Spree. Een ander hot item in de Duitse hoofdstad is 'het...

Lees meer

What’s cooking Belgie

What's cooking België Wil je weten what’s cooking bij onze directe zuiderburen, dan moet je in Antwerpen en Gent zijn. Internationale havensteden hebben immers vanwege de aanvoer van mensen en producten van over de hele aardbol, altijd een wijde blik op de...

Lees meer

Revival van de riesling

Revival van de riesling Ooit werden rieslingwijnen in één adem genoemd met de beste bordeauxwijnen. Tot Duitse wijn het etiket kreeg opgeplakt van goedkope bulkwijn en de riesling daarin meesleurde. De populariteit daalde, hoewel er nog altijd mooie en...

Lees meer

Roger van Damme

12 vragen aan Roger van Damme Het aantal desserts op de menukaart van Het Gebaar in Antwerpen is ongeveer gelijk aan het aantal voor- en hoofdgerechten bij elkaar. De zoete creaties van patissier en sterrenchef Roger van Damme zijn dan ook stuk voor stuk...

Lees meer