Marc Tibben

Marc Tibben Marc Tibben is eigenaar van restaurant Kartoffel, een Duits georiënteerd restaurant aan de gracht van Utrecht. "Het idee voor Kartoffel ontstond op het Oktoberfest in München, waar ik elk jaar met een groep vrienden geniet van het heerlijke eten en...

Lees meer

Iete Braeken

Iete Braeken Iete Braeken is horecamanager bij Brasserie Net even Anders, onderdeel van Thermae Son. De kaart is geïnspireerd op de Belgische keuken. "Ik ben zelf in Vlaanderen geboren, dus de focus op de Belgische keuken is voor mij heel logisch. Toch zijn er in...

Lees meer

Christof Lang

Christof Lang Christof Lang is chef bij restaurant La Becasse in Aken (Duitsland). "Ik ben klassiek Frans geschoold, dat is mijn basis. Alles wat ik doe, stoelt op die basis. Maar ook op mijn jarenlange ervaring in het buitenland en mijn samenwerking met chefs als...

Lees meer

Sanne Cox

Sanne Cox Sanne Cox is directeur bij Cox & Co. Het Schnitzelparadies is een van de concepten die onder dit concern valt, met vestigingen in Roermond, Venlo en Maastricht. "Toen we een jaar of acht geleden de kans kregen om een restaurant te openen tegenover de...

Lees meer