Sven Schultz

‘Mensen willen niet van een standaard wit bordje eten, maar verrast worden door de presentatie’ ‘‘TOF is een pop-uprestaurant waarbij bij elke gang een nieuwe tafel naar binnen wordt gerold, onder begeleiding van licht, geluid, beeld en special effects....

Lees meer

Robert Danse

‘Je kunt met kerst best wat gezonder eten, zonder dat dat ten koste gaat van smaak of sfeer’ ‘‘Met kerst mag alles net wat spectaculairder en spannender. Waar mogelijk proberen we aan te sluiten bij smaakherinneringen. Daar spelen we in deze periode...

Lees meer

Guus Föllings

‘Steeds meer organisaties zien in dat een iets hoger prijskaartje zich uiteindelijk wel uitbetaalt’ ‘‘Wij bieden een totaalconcept voor events, van locatie tot aankleding, entertainment en natuurlijk ook food. Als er een aanvraag binnenkomt, kijken we daar...

Lees meer

Henry van der Veer

‘Hoe groot het gezelschap ook is, wij maken elk gerecht met aandacht’ ‘‘Voor een cateraar voor bedrijfsevenementen en bruiloften is de feest­dagen­periode niet per se de drukste tijd van het jaar. Natuurlijk staan er de nodige kerstborrels en...

Lees meer