Mini coquilleburgers

10 stuks

1 tl kerriepoeder
3 el mayonaise
1 el crème fraîche
10 kwarteleitjes
10 coquilles
4 el olie
10 rode briochebroodjes
radicchio
lollo bionda
peper
zout

1. Meng 1 tl kerriepoeder met 3 el mayonaise en 1 el crème fraîche en laat 30 minuten staan. Roer goed door en breng op smaak met peper en zout.
2. Bak 10 kwarteleitjes per 5 tegelijk in een koekenpan in 2 el olie.
3. Dep 10 schone coquilles droog en bak ze 2 minuten op elke kant in een hete koekenpan met 4 el olie.
4. Warm de broodjes in een paar minuten op in een oven van 200ºC.
5. Snijd 10 rode briochebroodjes doormidden en besmeer de snijvlakken met de kerriemayonaise.
6. Snijd de coquilles horizontaal doormidden. Beleg de broodjes achtereenvolgens met wat blaadjes radicchio, lollo bionda, twee halve coquilles en een gebakken kwarteleitje.
7. Zet het broodje vast met een prikker.