Kokospannenkoekjes met krab en papaya

4 personen

2 eieren
2 el maïsmeel
3 el bloem
100 ml romige kokosmelk
kokosolie om in te bakken
400 g krabvlees, diepvries
2 el mayonaise
½ papaja, julienne
½ komkommer, zonder zaadlijsten, julienne
1 el peterselie, grofgehakt
1 el olie
½ limoen, sap & rasp
Creoolse salsa

1. Mix de eieren met het maïsmeel en een snuf zout. Giet de kokosmelk erbij en circa 50-100 ml koud water.
2. Bak kleine pannenkoekjes in de kokosolie. Laat helemaal afkoelen.
3. Knijp het krabvlees na ontdooien uit. Meng met mayonaise en wat peper.
4. Meng de papaja, komkommer, peterselie, olie, limoenrasp en het limoensap en breng op smaak met zout en peper.
5. Beleg per persoon 2 kokospannenkoekjes met de salade en de krab. Serveer de salsa erbij.