Kinder cactus buffet

10 stuks

Ingrediënten Minimagnum-cactus
400 g witte chocolade
1 el pistachegroene kleurstof
10 minimagnums
50 g gocce di meringa
Ingrediënten Cactus-ijsbekers
2 liter vanille-ijs
1 el pepermuntgroene kleurstof
10 ijsbekers
2 el XL witte chocoladehagelslag
Ingrediënten Cactus macarons
2 el witte fondant
10 à 15 groene macarons
10 ijsbekers
20 plakjes High Tea chocoladecake
rode marsepein
roze marsepein

Bereidingswijze Minimagnum-cactus
1. Smelt 400 g witte chocolade en voeg 1 el pistachegroene kleurstof (Steenstra) toe.
2. Bestrijk 10 minimagnums met de groene chocolade en beplak ze met 50 g gocce di meringa (Gadeschi, patisserie afdeling).

Bereidingswijze Cactus-ijsbekers
1. Laat 2 liter vanille-ijs zacht worden in de koeling.
2. Kleur het ijs groen met 1 el pepermuntgroene kleurstof (Steenstra).
3. Laat hard worden in de vriezer.
4. Schep bollen van het ijs in 10 ijsbekers en prik er als stekels 2 el XL witte chocoladehagelslag in.

Bereidingswijze Cactus macarons
1. Maak een klein spuitzakje van bakpapier en vul het met 2 el witte fondant.
2. Spuit kleine spikkeltjes op 10 à 15 groene macarons en laat uitharden.
3. Vul 10 ijsbekers met 20 plakjes High Tea chocoladecake (Trommelen).
4. Maak de cake rul zodat het eruitziet als ‘aarde’.
5. Zet de macarons met een prikker in de aarde. Je kunt ook meerdere macarons aan elkaar verbinden voor grote cactussen.
6. Maak bloemetjes van rode en roze marsepein en zet ze op de macaron-cactussen.