Fajah’s Famous Spaghetti van Herberg Jan

400 g volkoren spaghetti
1 scheut olijfolie
250 g half-om-halfgehakt
1 ui, gesnipperd
3 teentjes knoflook, fijngesneden
2 el gedroogde oregano
1 paprika, in brunoise van 1 cm
200 g pompoen, in brunoise van 1 cm
1 winterpeen, in brunoise van 1 cm
1 courgette, in brunoise van 1 cm
2 blikjes gepelde tomaat
Parmezaanse kaas naar smaak

1. Kook de spaghetti beetgaar in ruim water met 2 theelepels zout.
2. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en rul hierin het gehakt. Voeg ui, knoflook en oregano toe.
3. Voeg de gesneden groenten toe en bak 5 minuten mee.
4. Voeg tomaat uit blik toe, spoel één blik om met water en voeg dit water ook toe aan de saus. Breng aan de kook en maal met de staafmixer alles fijn.
5. Voeg de spaghetti toe aan de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas.