Optimaal nagenieten

Met een groot en zeer veelzijdig aanbod ijs is Sanissimo een bijzonder sterk eigen merk van Sligro. Premium Ice Cream bijvoorbeeld, draagt zijn naam niet voor niets, dit ijs is van absolute topkwaliteit. Ook voor andere feestelijke lekkernijen kun je vanaf nu bij Sanissimo terecht: Premium biedt vier luxe varianten bavarois, met een heerlijke saus. Ideaal voor een tongstrelend dessert!

In de drukke feestmaand lukt het niet altijd om alles zelf te bereiden. Om dan toch een luxueus dessert van topkwaliteit te serveren, biedt Sanissimo Premium uitkomst. In deze exclusief bij Sligro verkrijgbare lijn is er roomijs, sorbet­ijs en yoghurtijs in de meest inspirerende smaken en vanaf nu ook bavarois.

Schepijs van hoge kwaliteit
Sanissimo Premium Ice Cream is uitermate geschikt voor feestelijke diners. Het is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in een optimale samenstelling. Voor Sanissimo Premium Ice Cream worden uitsluitend pure ingrediënten gebruikt. Denk aan verse slagroom voor het roomijs, vers fruit, zachte karamel, knapperige noten en echte Belgische chocolade van Callebaut.

Mooi stevig
Normaal gesproken wordt aan ijs 100% lucht toegevoegd, waardoor een liter ijs nog slechts 500 gram weegt. Premium Ice Cream bevat veel minder lucht en heeft daardoor meer body en smelt minder snel. Dat is erg fijn voor de chef die met zijn dessert wil imponeren en dus een bolletje ijs wil dat op het bord niet direct inzakt. Het sorbetijs bevat bovendien minimaal 25% fruit, 15% citrusfruit of 7% noten en is vrij van melkbestanddelen, toegevoegde aroma’s en kleurstoffen.Door de bereiding met vruchtenpuree en versgeperste vruchtensappen heeft het een fijne, natuurlijke smaak.

Naar hartenlust combineren
Het ijs van Sanissimo biedt vele mogelijkheden voor de creatieve chef, voor een overheerlijk nagerecht. Bied je gast bijvoorbeeld keuze uit diverse ijscoupes met verrassende smaken ijs. Of serveer eens een crêpe met ijs, of een combinatie met brownies of kruidkoek. Ook erg lekker en feestelijk: icecream-sandwich: een bolletje Sanissimo Premiumijs tussen twee knapperige koekjes.

Nieuw: nu ook bavarois
Nieuw in de Premiumlijn van Sanissimo zijn de bavaroisvarianten in tulband, mét saus. Deze zijn een feest om te presenteren: je stort de bavarois op een bord, waarna de saus er weldadig overheen stroomt. Zo wordt het dessert een ware beleving. De bavarois doet het ook geweldig op een dessertbuffet.

Natuurlijke ingrediënten
De nieuwe bavarois is met zorg samengesteld uit pure, natuurlijke ingrediënten, zoals vers fruit en fruitsap. Stukjes karamel en pinda’s dragen bij aan de kwaliteit en beleving van dit dessert, dat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat. Het vet- en suikergehalte is zo laag mogelijk gehouden, wat mogelijk is door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zoals cichoreivezel, een natuurlijke suiker- en vetvervanger.

Met de tijd mee
Sanissimo is een merk dat met de tijd meegaat en inspeelt op de trends, wensen en behoeften. Daarom is het assortiment voortdurend in ontwikkeling en worden steeds weer nieuwe varianten gepresenteerd. De Premium-bavarois is nu verkrijgbaar in vier smaken, in de toekomst wordt het assortiment verder uitgebreid. Ook het Premium-ijs wordt voortdurend vernieuwd en aangevuld met nieuwe smaakvarianten. Met de Premium-ijslijn en de luxe bavarois op de kaart kun je als chef alle kanten op en beschik je over een gemakkelijk inzetbaar assortiment van topkwaliteit. Het wordt in de feestmaand nog lastig kiezen!

Vier smaken bavarois
Sanissimo Premium Bavarois is verkrijgbaar in vier smaken:
■ Cheesecake Aardbei, een frisse, fruitige bavarois met stukjes aardbei
■ Karamel, lekker zoet en voorzien van zachte stukjes karamel
■ Peanutbutter, voor de liefhebber van pinda’s
■ Vanille-banaan, met echte vanille en stukjes banaan