Donzen crêpes van tapioca

Lunchgerecht voor 4 personen

450 g tapiocameel
100 ml aardbeiensap
100 ml mangosap
100 ml kiwisap

Vulling
1 ananas
2 eetlepels honing
200 ml yoghurt
200 ml gezoete slagroom
pure chocolade
100 g macadamianoten, grof gehakt
1 bakje Atsina Cress

1. Verdeel het meel in drie delen. Zeef de sappen en mix de helft van elk sap door een van de meeldelen, zodat je drie verschillende beslagkleuren hebt. Kneed tussen de vingers tot een kruimelig deeg. Voeg steeds iets meer sap toe en blijf kneden en water toevoegen tot al het deeg uit kleine korrels bestaat.
2. Duw het deeg met de handen door een zeef (gebruik een gewone zeef, geen fijne) boven een voorverwarmde pan met antiaanbaklaag tot de hele bodem
ruim bedekt is. Houd de pan van het vuur tijdens het zeven.
3. Bak 30 seconden tot de buitenkanten goed loskomen van de pan. Keer de crêpe voorzichtig en bak de andere kant ook 30 seconden.
4. Maak de ananas schoon en snijd in plakken. Smeer deze in met honing en rooster op een hete grillplaat.
5. Meng yoghurt en slagroom, doe over in een kidde met patroon.
6. Vul de crêpes met gegrilde ananas en yoghurtschuim uit de kidde (even schudden voor gebruik). Rasp er pure chocolade over. Bestrooi met macadamianoten en garneer met Atsina cress.

Kcal per persoon: 975