Currywurst met Organic Kraut gember rode biet

4 personen

2 el yoghurt
2 el mayonaise
1 takje munt, fijngesneden
witte wijnazijn
4 luxe hotdogbroodjes (afbak)
2 el olijfolie
1 zoete ui, in ringen
150 g Organic Kraut ginger & beetroot
1 glas witte wijn
4 barbecueworsten
1 el tandoorimelange (specerijen)
Mix van cressen

1. Meng de yoghurt met de mayonaise en de munt met een staafmixer. Breng op smaak met azijn en zout.
2. Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verhit 1 el olie en bak de zoete ui op hoog vuur lichtbruin en gaar.
4. Verwarm de zuurkool in de witte wijn.
5. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de worsten op laag vuur in 10 minuten rondom goudbruin. Bestrooi met de tandoori kruiden.
6. Snijd de broodjes open en beleg met de uitgelekte zuurkool, de worst, uien en muntsaus. Garneer met de cress.

Kcal per persoon: 565