Cocktail blue Curaçaogel

20 stuks

8 blaadjes gelatine
275 ml ananassap (gezeefd)
100 ml Blue Curaçao
125 ml wodka

1. Week de blaadjes gelatine. Breng in een pannetje 100 ml van het ananassap aan de kook en los hier 5 blaadjes gelatine in op. Schenk de Blue Curaçao en 100 ml wodka erbij en mix alles goed door. Vul een flexibele ijsblokjesvorm tot 2/3 hoogte met het mengsel. Zet koel en laat afkoelen tot de gelatine begint op te stijven.
2. Breng de rest van het ananassap aan de kook en los hierin de rest van de gelatine op. Haal van het vuur, roer de rest van de wodka erdoor en laat afkoelen.
3. Schenk het sap op het blauwe laagje in de ijsblokjesvorm. Zet koel en laat helemaal opstijven.
4. Houd de vorm kort onder heet water en los de blokjes op een plank. Serveer de cocktailgels in kleine bakjes of glaasjes.