Cashew-amandel-framboos-triangel

Voor 12-16 driehoeken
Bereidingstijd: 10 minuten
+ 30 minuten oventijd + 1 uur wachten

150 g ahornsiroop
1 el kokosolie
150 g cashewnoten
150 g amandelen
50 g zonnebloempitten
handje diepvriesframbozen

1. Breng de ahornsiroop met de kokosolie in een steelpan aan de kook. Laat een minuut doorkoken en zet van het vuur.
2. Maal de noten en amandelen grof in een keukenmachine en meng de siroop erdoor. Schep de zonnebloempitten
erbij en draai nog kort.
3. Schep het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm (als je rechte stukken wilt is een bakvorm voor brownies perfect). Druk
het mengsel stevig aan en zet het ongeveer 30 minu­ten in een oven van 170°C.
4. Breek na een kwartier de frambozen boven het mengsel zodat ze in korreltjes uiteenvallen. Druk even aan en zet de vorm weer terug in de oven. Let op dat de randen niet te donker worden, dek eventueel af met aluminiumfolie.
5. Laat een uurtje afkoelen en snijd in driehoeken.

Kcal per 12 stuks: 230